Kiivailija, haaveilija, tarkkailija, ... Lue, millainen persoona kukin veljeksistä on.

Juhani

Minua ette loukkaa! Jos ärsytätte minua, saatte tuntea sen nahoissanne. Monesti harmittaa, kun en ole paras. Minun seurassani sattuu ja tapahtuu, sillä osaan kuvitella asioita ja osaan myös kertoa niistä. En ole mikään tuppisuu. Päinvastoin! Nautin kun saan maalata tunteeni sanoiksi. Tunteet ovatkin usein pinnassa, enkä pelkää näyttää sitä. Pidän paljon eläimistä.

Tuomas

On parempi tarkkailla tilanteita kuin olla koko ajan äänessä. Sillä saan itselleni auktoriteettia, samoin sillä, että olen fyysisesti vahva. Jos jostain sovitaan, siitä täytyy minusta myös pitää kiinni: elämässä tarvitaan periaatteita. Mutta elämä myös opettaa. Olen ollut ankarakin läheisiäni kohtaan, ja siksi tiedän, mitä merkitsee anteliaisuus ja hyväsydämisyys.

Aapo

Asioita kannattaa tarkastella huolella ja järjen kanssa. On parempi sopia asioista yhdessä kuin tapella ja riidellä. Puhumalla rauhallisesti pääsee parhaaseen tulokseen. Pitää luottaa itseensä ja omaan harkintaansa. Sadut, tarinat ja kertomukset saavat ajan kulumaan ja antavat samalla uusia ajatuksia ja auttavat selittämään maailmaa.

Simeoni

En ole vahva enkä halua tapella, jos ei ole aivan pakko. Minulla on heikkouksia ja elämä tuntuu välillä raskaalta, mutta onneksi minulla on veljet, joihin voin aina luottaa. Uskoni on vahva ja se kantaa minua vaikeiden aikojen ylitse. Olen hyvä ruuanlaittaja ja osaan huolehtia läheisteni hyvinvoinnista pöydän ääressä, mutta mässäilyä ja liiallista yltäkylläisyyttä en hyväksy.

Timo

Tiedän, että järkeni on vähän hidas, mutta uskallan silti luottaa itseeni ja sanon suoraan mitä ajattelen. Olen rohkea, joskus uhkarohkeakin, mutta haluan aina olla omieni puolella. Ei kannata pohtia liikaa tulevaisuutta, tulee mitä on tullakseen, kyllä asiat järjestyvät jollain tavalla. Myös mielikuvitukselle, haaveilulle ja herkimmille tunteille pitää antaa paikkansa.

Lauri

Viihdyn hyvin omissa oloissani, erityisesti luonnossa. Inhoan kaikenlaista reuhaamista, juopottelua ja meteliä. Joskus olen ollut humalassa ja käytökseni hävettää vieläkin. Tärkeämpää on kuunnella kuin puhua. Metsässä tarkkailen pieniäkin yksityiskohtia. Arvostan kädentaitoja, ja minulla on taiteellista silmää.

Eero

Sarkasmi on ihanaa! Tuo mukavaa vallan tunnetta, kun osaa nokkelasti pilkata hitaampia ja tyhmempiä. En kaipaa henkilökohtaista vastuuta enkä johtajuutta vaan tärkeintä on, että asiat hoituvat. Mitä enemmän lukee ja hankkii tietoa, sitä paremmin oppii ymmärtämään myös itseään.